לןגן

חריימה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 04/06/2016 | 11:06
חריימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להשרות

אופן הכנה

  1. משרים את הדג במלח ולימון מספר שעות לפני הבישול

  2. מטגנים את הבצל עם רבע כוס שמן

  3. מוסיפים את השום הקטוש

  4. מוסיפים פפריקה מתוקה

  5. מוסיפים פלפל ירוק חריף ומטגנים מעט

  6. מוסיפים 2 כפות גדושות רסק עגבניות, כף כמון וכף מלח

  7. מוסיפים חצי כוס מים ומערבבים הכל למשך מספר דקות עד להוצאת המתיקות של הרסק

  8. מבשלים כ-20 דקות, לאחר מכן מוסיפים את הדג