מטבוחה או מרדומה
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 02/06/2016 | 16:52
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
30 עגבניות אדומות ובשלות
-
2 ראשי שום טרי
-
2 כפות גדושות של פפריקה מתוקה
-
כחצי כוס שמן
-
מלח לפי הטעם
-
10-15 פלפלים ירוקים חריפים
אופן הכנה
-
לחתוך את העגבניות והפלפלים לקצת גדול יותר מסלט
-
לקטוש את השום
-
לערבב את כל החומרים בסיר ומבשלים למשך 4-6 שעות