לןגן

אורשקי

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 02/06/2016 | 16:35
אורשקי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר את החמאה, הסוכר והסוכר וניל לקרם חלק

  2. מוסיפים את הביצים והשמנת ולהמשיך להקציף עד להבלעתם בקרם

  3. להוסיף קמח וסודה לשתייה ולערבב רק עד שנטמעים בקרם

  4. לחמם על אש בינונית-נמוכה את החלק התחתון של המחבת

  5. להכין עיגולים קטנים (כי זה תופח פי שניים) ולסגור עם החלק העליון של המחבת

  6. אחרי 2 דקות להרים את החלק העליון של המחבת ולשלוף את האגוזים

  7. לקרר אותם ולמלא