פאי תפוחים
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 02/06/2016 | 16:22
קטגוריה: קינוחים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לקלתית
-
100 גרם אבקת אפיה
-
200 גרם חמאה רכה (חצי דקה במיקרו)
-
1 ביצה (להוסיף בסוף)
-
300 גרם קמח
למילוי
-
חופן אגוזים/שקדים/צימוקים וכו'
-
7 תפוחים קלופים וחתוכים קטן
-
כף קינמון
-
1/2 כוס סוכר
-
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה
-
מערבבים את כל חומרי הקלתית חוץ מהביצה, לאחר שנוצר בצק מוסיפים את הביצה ומערבבים
-
לשים את הקלתית בתבנית ולשפוך את המילוי פנימה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-40 דקות