 
				פאי תפוחים
			 
		
		
			מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 02/06/2016 | 16:22
		
			
				 
		
			קטגוריה: קינוחים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
				לקלתית
			
					- 
						100 גרם  אבקת אפיה
					
- 
						200 גרם  חמאה רכה (חצי דקה במיקרו)
					
- 
						1  ביצה (להוסיף בסוף)
					
- 
						300 גרם  קמח
					
למילוי
			
					- 
						  חופן אגוזים/שקדים/צימוקים וכו'
					
- 
						7  תפוחים קלופים וחתוכים קטן
					
- 
						  כף קינמון
					
- 
						1/2  כוס סוכר
					
- 
						3  כפות אינסטנט פודינג וניל
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					מערבבים את כל חומרי הקלתית חוץ מהביצה, לאחר שנוצר בצק מוסיפים את הביצה ומערבבים 
- 
					לשים את הקלתית בתבנית ולשפוך את המילוי פנימה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30-40 דקות