לןגן

קציצות אורז ובשר

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 02/06/2016 | 16:02
קציצות אורז ובשר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. מכינים את האורז עם מלח, פלפל שחור, מעט כורכום ו-7 כוסות מים, מקררים לאחר הבישול

  2. לאחר שהתקרר, מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים

  3. לערבב את כל חומרי המילוי לתערובת אחידה

  4. להכין את הקציצות, למלא את הבצק בבשר ולסגור (כמו קובה)

  5. לטגן את הקציצות במחבט עם 3/4 כוס שמן (בערך, עד לחצי גובה של הקציצה)