לןגן

זינגולה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 02/06/2016 | 15:27
זינגולה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. לערבב הכל עם שתיים וחצי כוסות מים בקערת מיקסר ולהתפיח

  2. להחזיר לקערה, לשפוך עוד חצי כוס מים, לערבל ושוב להחזיר להתפחה (לחזור על הפעולה הזו עד שאין יותר מים)

  3. מחממים סיר עם שמן

  4. ממלאים בקבוק לחיץ עם התערובת ומזלפים (בצורת ספירלות) אל תוך השמן. להגיש חם