לןגן

ירקות בתנור

מאת: Sari Noy, פורסם: 02/06/2016 | 00:04
ירקות בתנור

תקציר המתכון: בריא, צבעוני וטעים...

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתבנית לשפוך שמן זית ,שמן שומשום, רוטב סויה והתבלינים.

  2. לחתוך את הירקות לרבעים (תפו"א, בטטה, ודלעת) וחלק לאורך(קישואים, גזרים)את הפטריות לפרוס לפרוסות ואת הסלרי לקצוץ גס.

  3. להעביר את הירקות לתבנית ולערבב טוב טוב עם הידיים שהכל יכוסה ברוטב.

  4. לאפות בתנור בחום בינוני 180 מעלות למשך 40 - 45 דקות עד שהירקות מתרככים. בתאבון (: