לןגן

טלה עם ירקות בתנור

מאת: Sari Noy, פורסם: 01/06/2016 | 18:41
טלה עם ירקות בתנור

תקציר המתכון: מנה עשירה,מרשימה וקוצרת מחמאות.....

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערית לערבב את השמן זית,הצ'ילי המתוק,השמן שומשום,הרוטב סויה, להכניס את התבלינים היבשים פנימה ולערבב היטב. להניח את הטלה בתוך התבנית ולשפוך מעל את הרוטב שבקערית, לעסות את הטלה טוב מכל הצדדים.

  2. בקערה רחבה להניח את כל הירקות השטופים והחתוכים והמשמשים, לשפוך מעל 1/4 כוס שמן זית, צ'ילי מתוק, רוטב סויה, כמה טיפות שמן שומשום, אותם תבלינים שתיבלנו את הטלה ולערבב טוב.

  3. לסדר את הירקות מסביב ומתחת לטלה. לאפות בתנור חם 200 מעלות כרבע שעה להשחמה קלה. לכסות בנייר כסף ולאפות כשעתיים בחום בינוני של 180 מעלות.

  4. בתאבון (: