לןגן

קובה חמוסטה (מנגולד)

מאת: Sari Noy, פורסם: 01/06/2016 | 14:40
קובה חמוסטה (מנגולד)

תקציר המתכון: ירוק, חמים וטעים.....

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למרק

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. בסוטאז' עמוק לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום ולערבב,להוסיף את עלי המנגולד והבצל הירוק ולבחוש, להוסיף את שבבי השום,הכורכום מיץ הלימון, כמון,מלח ,פלפל והמים, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה, לטעום ואם צריך לתקן להוסיף תיבול, אם צריך להוסיף עוד מים רותחים תוסיפו.

  2. במחבת לטגן את הבצל הקצוץ עד להשחמה, להוסיף את הבשר ,השום והפטרוזיליה ,מלח ופלפל שחור ולערבב, להוריד מהאש ולהניח בצד לצינון.

  3. הכנת הבצק - ליצור עיגולים דקים (רצוי להרטיב את הידיים)בקוטר של כף יד, לוקחים בכפית מתערובת הבשר ושמים במרכז ומרימים את השוליים כלפי מעלה עד לסגירה ויצירת כדור. מוסיפים למרק את הקובות ואת עלי הסלרי הקצוצים, מבשלים כ-20 דקות .