מנה צמחונית
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 01/06/2016 | 12:29
קטגוריה: צמחוניים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 גזרים
-
5 בצלים ירוקים
-
פלפל כתום
-
3 שיני שום
-
פטריות טריות
-
פלפל צהוב
-
1 קישוא
-
1 בצל סגול
-
פלפל ירוק
-
עגבניות שרי
-
3 כפות צ'ילי
-
בזיליקום
-
איטריות (ספגטי/מקרוני)
-
בוטנים/קשיו או כל פיצוח שרוצים - קלוי
-
מלח
-
כף שמן
אופן הכנה
-
מכינים את הספגטי (סיר עם מים עד לריכוך)
-
חותכים את כל הירקות לקוביות/פרוסות ומטגנים עם כף שמן
-
מתבלים עם מלח, צ'ילי ובזיליקום
-
מוסיפים את הספגטי והפיצוחים הקלוים ומערבבים