לןגן

קובה אורז

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 01/06/2016 | 11:43
קובה אורז

תקציר המתכון: טוב לפסח

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לקובה

למילוי הקובה

רוטב

אופן הכנה

  1. מערבבים את האורז, המלח ומים עד לעיסה נוחה

  2. מערבבים את חומרי המילוי ומתבלים לפי הטעם

  3. פותחים את עיסת האורז לעיגול ולשטח

  4. למלא בבשר, לסגור ולהניח בצד

  5. לבשל סלק אדום עם כף גדושה של רסק עגבניות, כף מלח שטוחה, כפית מיץ לימון/רימון (רכז) ו6 כפות סוכר

  6. לאחר שהסלק רך, למלא את סיר מים עד החצי ולהביא לרתיחה

  7. להוסיף את הקובות למים