לןגן

עוגת שוקולד

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 01/06/2016 | 10:29
עוגת שוקולד

תקציר המתכון: קלה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לציפוי

אופן הכנה

  1. בעזרת מטרפה או מיקסר, טורפים את הביצים עם הסוכר

  2. מוסיפים את השמנת המתוקה והקמח ומערבבים לתערובת אחידה

  3. מחלקים את התערובת ל-2 קערות

  4. בקערה אחת שמים 4 כפות נוטלה ומערבבים

  5. בקערה השניה שמים 2 כפות קוקוס ומערבבים

  6. משמנים תבנית עגולה (קוטר 24)

  7. שופכים לתוך התבנית המשומנת את תערובת הנוטלה (הקערה הראשונה) ולאחר מכן את תערובת הקוקוס (הקערה שניה)

  8. בעזרת כף מכניסים את תערובת הקוקוס לתוך העיסה השחורה

  9. אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות

  10. מכינים את הציפוי, מרתיחים את השמנת המתוקה

  11. לאחר הרתיחה מוסיפים את השוקולד, להמיס, לערבב היטב ולצנן

  12. לשפוך את הציפוי על העוגה