לןגן

בלינצ`ס ממולא בגבינה

מאת: Liat Grisaro, פורסם: 01/06/2016 | 01:53
בלינצ`ס ממולא בגבינה

תקציר המתכון: בלינצ'ס ברוסית נקרא בליני סוג של פנקייק רוסי דק ועדין יותר מפנקייק, הבלניצ'ס הן חביתיות העשויות ללא שמרים.

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המילוי:מספר אפשרויות

אפשרות שניה-

אפשרות שלישית

לקישוט

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב היטב את החומרים לעלי בלינצ'ס ולסנן במסננת שלא יהיו גושים.

  2. לחמם מחבת טפלון לשים טיפה שמן להתחלה ולקחת עם מצקת ולהניח על המחבת ולהחזיק את המחבת ולסובב את המחבת לכל הכיוונים עד שמכסה את המחבת.

  3. לשים על אש קטנה עד שמזהיב טיפה להפוך ולהניח על צלחת.

  4. לאחר שהתקררו לבחור אחד המילויים למלא ולהניח במקרר עד להגשה. או שניתן לעטוף בניילון נצמד וכמה שעות לפני ההגשה למלא ולהניח במקרר. (במידה ומכינים יום לפני לעטוף בניילון נצמד את העלים ולשים במקרר את העלים הריקים).

  5. לקישוט לפזר אבקת סוכר או סירופ שוקולד