תקציר המתכון: ני בטוחה שקורה אצל כולם הגבינות שעבר תוקפם ביום או יומים וזורקים לפח, כואב הלב לזרוק יש לי מתכון מדהים טעים ולא להיבהל מה גבינה שעבר תוקפה אז לא לדאוג לא חוטפים קלקולי קיבה גבינה שעבר תוקפה במספר ימים אפשרי להשתמש בעוגות גבינה אפויות או בלחמניות כמו המתכון כאשר הגבינה נאפת לא קורה כלום אך לא להגזים בתאריך פג תוקפם אפשרי מספר ימים אחרי לא שבועות. המתכון לגבינה עד 2 גבינות אם במידה ויש עוד להכפיל את המצרכים
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לערבב את כל המצרכים היטב לתערובת אחידה במידה ונוזלי להוסיף עוד קצת קמח צריך להיות סמיך לא סמיך מידי ולא נוזלי מידי. במידה וסמיך מידי להוסיף לבן
להניח בנייר פרגמנט עיגולים לעשות רווחים מכדור לכדור.
למרוח מעל צהוב של ביצה אפשרי לפזר שומשום ולאפות על חום 175 מעלות עד להזהבה או לבדוק עם קיסם שיבש מבפנים אך לא יותר מדי.