לןגן

קרם שניט מרומניה

מאת: Liat Grisaro, פורסם: 01/06/2016 | 00:34
קרם שניט מרומניה

תקציר המתכון: הקרם הוא קרם אורגינל מרומניה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שמים קמח, סוכר וניל, ביצים, וסוכר רגיל מערבבים לאט ואז מוסיפים חלב ומערבבים ומניחים על הגז על אש בינונית נמוכה.

  2. מערבבים על הזמן עד שנהיה כמו קרם סמיך מורידים מהגז ומוסיפים מרגרינה שלמה ומערבבים היטב עד שהמרגרינה נעלמת.

  3. לקחת את העלים להניח עלה מעליו את הקרם ולשים מעל את העלה השני לשים במקרר. במידה ונזל לא להיבהל זה מתקשה ונעשה גובה. רצוי את מה שנזל להחזיר לבפנים לפני שמניחים במקרר.

  4. לקישוט לשים אבקת סוכר