לןגן

איטריות תרד עם ירקות מוקפצים

מאת: Sari Noy, פורסם: 30/05/2016 | 11:02
איטריות תרד עם ירקות מוקפצים

תקציר המתכון: מנה טעימה,משביעה ויפת מראה.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר לבשל את האיטריות עד לריכוך (יש הוראות על השקית) ולסנן.

  2. בווק גדול לשים שמן זית,לטגן את הבצל+הבצל הירוק והשום (עם שתי כפות מעץ להקפיץ אותם) כחצי דקה, להוסיף את הפלפל האדום והפלפל החריף ולהקפיץ דקה, להוסיף את הגזר ולהקפיץ,להוסיף את הכרוב, הנבטים ועלי הסלרי להמשיך להקפיץ, להוסיף רוטב סויה ושמן שומשום ואם צריך עוד שמן זית, לטגן כ-4 דקות תוך הקפצה מתמדת עד שמתרכך.

  3. להוסיף את הכוסברה . לאחר שהתרככו מעט הירקות להוסיף את האיטריות ולערבב בעדינות עד שהירקות והאיטריות מתמזגים, להוריד מהאש לטעום ואם צריך לתקן תיבול להוסיף , לסיום לפזר מעל את השומשום.

  4. בתאבון (: