לןגן

תפוח אדמה בטמפורה

מאת: Anya Mazon, פורסם: 29/05/2016 | 22:49
תפוח אדמה בטמפורה

תקציר המתכון: מטבל ״ מיונז יפני״- מיונז, רוטב צ׳ילי מתוק, מעט חומץ אורז, סויה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מתכון לקמח טמפורה ביתי

אופן הכנה

  1. לערבב את מרכיבי הטמפורה והסודה עד לסמיכות של טחינה או בצק פנקייק לטבול את התפוחי אדמה(הפרוסות) בטמפורה ולהכניס לשמן עמוק חם להוציא על נייר סופג להגיש עם מיונז יפני בתאבון