לןגן

עוגת גבינה קרה עם ביסקוטים, קלה להכנה.

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 29/05/2016 | 21:07
עוגת גבינה קרה עם ביסקוטים, קלה להכנה.

תקציר המתכון: .עוגת גבינה קרה עם ביסקוטים, קלה להכנה. משחק ילדים :)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לסירופ

רכיבים לעגוה

אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה בסיר את המים, סוכר, לימון, תמצית וניל

  2. מסירים מהאש ומוסיפים את הברנדי.

  3. מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר

  4. מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף, מוסיפים את הגבינה הלבנה ומאחדים את הקצפת עם הגבינה.

  5. מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף, מוסיפים את הגבינה הלבנה ומאחדים את הקצפת עם הגבינה.(שומרים את יתרת הסירופ בכלי במקרר)

  6. יוצקים פנימה את מחצית התערובת שמנת וגבינה

  7. שמים עוד שכבה של ביסקוטים ויוצקים את שארית הגבינה ומישרים עם מרית

  8. שומרים במקרר למשך כמה שעות

  9. לעיטור: מבשלים בסיר את פירות היער או תותים ביתרת הסירופ 5 דקות - מצננים ומפזרים מעל העוגה. אפשר לגרד קצת שוקולד מריר מעל (לא חובה)