לןגן

קאהי עירקי במילוי גבינה צהובה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 29/05/2016 | 20:08
קאהי עירקי במילוי גבינה צהובה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מנפים את הקמח מוסיפים את המלח ושתי כפות שמן מערבבים מוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת בצק אחיד. אם חסר מים מוסיפים עוד. לשים את הבצק במשך 5 דקות עד לקבלת בצק רך. מכסים בניילון נצמד ומניחים למנוחה חצי שעה.

  2. משמנים תבנית בשמן הנותר. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים. כל כדור שמים במגש המשומן ומצפים אותו בשמן.

  3. לוקחים כדור ופותחים עם הידיים לעלה מרובע דק, מידי פעם משמנים את הידיים. מקפלים את הבצק צד ימין למרכז וצד שמאל למרכז. שמים באמצע הבצק גבינה צהובה סוגרים את הבצק מהחלק השמאלי עד לאמצע מהדקים בשוליים. מקפלים את החלק הימני של הבצק על החלק השמאלי ומהדקים.

  4. כך עושים עם כל הכדורים מידי פעם משמנים את הידיים. שמים בצלחת משומנת.

  5. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקאהי עד להזהבה. אוכלים ונהנים טעים טעים בטירוף רק חבל שאי אפשר להעביר את הטעם.