לןגן

בורקס בשר ברוטב פטריות

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 29/05/2016 | 00:29
בורקס בשר ברוטב פטריות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עד שניה ממש חום להוסיף את הבשר ולטגן עד שזה מחליף צבע וניהיה מוכן להוסיף תבלינים. לקרוץ עיגולים מהבצק עלים למלות בשר ולסגור לחצי עיגול. לאפות על 180 (רוטב השתמשתי בא. מרק פטריות של אוסם והוספתי פטריות. בתאבון