לןגן

גלידת פררו רושה

מאת: אתי ממן, פורסם: 28/05/2016 | 18:51
גלידת פררו רושה

תקציר המתכון: הדבר האמיתי בעולם הגלידות!

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי גביע גלידה

אופן הכנה

  1. מקציפים שמנת מתוקה, קרם פררו רושה, תמצית אגוזי לוז, מוסיפים חלב מרוכז, מעבירים לקערה ומקפיאים..

  2. ציפוי וופל - ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, טובלים גביע וופל ומגלגלים באגוזי לוז טחונים גס.