לןגן

בקלאווה פיסטוק ופקאן

מאת: אתי ממן, פורסם: 27/05/2016 | 19:05
בקלאווה פיסטוק ופקאן

תקציר המתכון: טעמים מושלמים!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

סירופ

אופן הכנה

  1. קולים בתנור פיסטוק ופקאן כ רבע שעה, מנערים מידי פעם את התבנית טוחנים גס, בסיר על להבה בינונית מחממים דבש, ביצה, סוכר, קינמון, תמצית פיסטוק, מוסיפים פיסטוק ופקאן מערבבים ומסירים מהאש.

  2. משמנים תבנית עגולה,חותכים מהבצק שני עיגולים בקוטר התבנית, מניחים חלק אחד ומהדקים, יוצקים את התערובת ומניחים חלק נוסף מהבצק מעל, מהדקים מסביב, בעזרת סכין חדה חותכים לצורות לפי בחירה, מורחים ביצה טרופה, אופים 170 מעלות עד להזהבה.

  3. להכנת סירופ - בסיר על להבה נמוכה מחממים דבש, סוכר, מים, מיץ לימון, מבשלים עד להסמכה, בעזרת מברשת סיליקון מורחים סירופ על העוגה..