לןגן

לחמניות קלילות וטעימות

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 27/05/2016 | 18:46

תקציר המתכון: בסד בצק פרנה שהוספתי לו 2 כפות שמן והורדתי מכמות המים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסד בקערת המיקסר שמים את השמרים עם הסוכר וחצי כוס מים מערבבים ומחכים חמש דקות מנפים את הקמח ומוסיפים לקערה ומתחילים ללוש עם וו לישה מוסיפים את יתרת המים בהדרגה תוך כדי לישה לשים 7 דקות מוסיפים את השמן המלח ממשיכים ללוש הבצק עוד 5 דקות מכסים בניילון נצמד על זה מגבת ומניחים בצד ל 3 שעות יוצרים 12 כדורים מניחים להתפחה עוד 1 שעה מורחים שמן זית מכניסים לתנור שחומם מראש 200 מעלות 25 דקות