לןגן

רולדות פריכות

מאת: רות דנינו, פורסם: 27/05/2016 | 00:29
רולדות פריכות

תקציר המתכון: עוגיות פריכות ונימוחות בפה... לא תפסיקו לאכול אותן

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רולדות פריכות

אופן הכנה

  1. להכניס את המצרכים לקערה מלבד ממרח התמרים אבקת הסוכר והקינמון... ללוש היטב, אם לא ממהרים אפשר להכניס את הבצק לשעה במקרר... להוציא לחלק לחמש, לרדד ולמרוח מהממרח, לפזר מהקינמון בנדיבות, לגלגל ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה... אחרי שמכינים את כל הרולדות, אופים ב200 מעלות וטורבו, חצי שעה ... מוציאים ואחרי שהרולדות התקררו היטב, לחתוך בעדינות ולפזר אבקת סוכר...