לןגן

עוגת גבינה אפויה

מאת: רות דנינו, פורסם: 27/05/2016 | 00:10
עוגת גבינה אפויה

תקציר המתכון: עוגת גבינה רכה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר, מוסיפים בהדרגה את האינסטנט... בקערה נפרדת שמים את החלמונים, הגבינה, השמנת, תמצית הווניל וכוס הקמח, מערבבים היטב עד לבלילה אחידה... ומוסיפים בתנועות קיפול את הקצף מהקערה השניה... יוצקים לתבנית מידה 26 שרופדה בנייר אפייה בתחתית בדפנות נמרחה מרגרינה או שמן... אופים ב180 מעלות בין חמש לשבע דקות, ומעבירים ל150 מעלות למשך ארבעים דקות... רצוי לשים תבנית בתחתית התנור עם מים פושרים... בסיום האפיה רצוי להשאיר את העוגה בתנור לפחות שעה נוספת...