קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה: בקערת זכוכית מניחים את החמאה והשוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים. מוציאים ומערבבים לתערובת חלקה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד להטמעה. - בקערת מערבל שמים את הביצים השלמות ומקציפים במהירות גבוה, מתקבל קצף עם מרקם אוורירי ובהיר. מוסיפים את קצף הביצים לקרם השוקולד ומערבבים בתנועות קיפול רחבות. - מבליעים את הקמח ואת הברנדי בתערובת עד לקבלת מרקם חלק. - מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. משמנים את התבניות האישיות (8-9 במספר) ,אפשר להשתמש בספלי קפה חסיני אש. - יוצקים מהתערובת לתבניות האישיות (עד חצי מגובהם), מכניסים לכל תבנית רבוע של שוקולד ומטביעים אותו פנימה. - אם מכינים מראש, אפשר להשאיר במקרר אפילו לילה ולמחרת לאפות את הסופלה. - זמן אפיה של 15 דקות, העוגות מתייצבות אך עדיין רוטטות כשמזיזים את התבנית (יש להמנע מאפית יתר, אנחנו רוצים סופלה לא עוגה). - יש להוציא מהתנור ולהגיש מיד, אפשר להוסיף ליד גלידת וניל טעימה.