לןגן

דג פילה מושט ובטטה אפשר כול דג

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 26/05/2016 | 14:44
דג פילה מושט ובטטה אפשר כול דג

תקציר המתכון: דג בנוסח המיזרח קטלני

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דגים עם בטטה חריף לטגן 5 שיני שום פרוסים עם 4 כפות שמן להוסיף כוסברה קצוצה לערבב להוסיף כוס וחצי מים. עד 2 כוסות מים .להוסיף פלפלים יבשים סודני או ירוקים לתבל... מלח מעט פלפל שחור רגיל כף מרק עוף כף פפריקה אפשר חריפה רבע כפית כרכום כפית מרק עוף להוסיף בטטה פרוסה מקולפת לא דקה מידי לבשל על להבה נמוכה. כ20 דקות ואז להוסיף מעל את הדגים עים כף להשקות מעל רוטב ...להניח דגים שהושרו במיץ לימון ושטופים אני הכנתי פילה מושט אפשר כול דג לפזר שוב כוסברה עד רוטב סמיך בערך עוד 25 דקות בהצלחה ובתאבון אורה....