תקציר המתכון: עוגת סולת עם בננה שאני המצאתי במיוחד לטבעוניים קלה להכנה וטעימה
קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל 180 מעלות
מערבבים את כל החומרים של עוגה ביחד בקערה
משמנים תבנית קוגלהוף 24 ס"מ או תבנית עגולה 24 ס"מ
אופים למשך 30 דקות
הכנה הסירופ
מבשלים על אש קטנה את הסוכר עם המים והמיץ למשך 15 דקות
מוצאים את העוגה מהתנור ושמים אותה על רשת
שופכים את הסירופ על העוגה בעודנה חמה
(מי שרוצה יכול להוסיף לבלילה גם קצת אגוזים או שדקים או צימוקים) לפי טעם - בתאבון ♥
שומרים בקירור