לןגן

קציצות אורז ובשר קלות וטעימות

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 25/05/2016 | 11:14
קציצות אורז ובשר קלות וטעימות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקרר את האורז ולהוסיף ביצים וקמח. לערבב עם היד

  2. לטגן במחבת את הבצל והשום ולהוסיף את הבשר, הפטרוזיליה, המלח והפלפל

  3. למלא את האורז בבשר כמו קובה ולטגן במחבת עם השמן (שמן בערך עד לחצי גובה של הקובה). יש לעבוד עם קערת מים / ידיים רטובות