בנטז' - קציצות טוניסאיות
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 25/05/2016 | 11:01
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
צרור פטרוזיליה
-
300 גרם חזה עוף טחון
-
2 ביצים קשות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
-
1 בצל קצוץ דק מטוגן עד להזהבה ומסונן לאחר הטיגון
-
2 חלמונים
-
3 תפו"א לבנים גדולים, קלופים, מבושלים ומעוכים לפירה (לסנן היטב לאחר הבישול ולאחר המעיכה)
-
1 כפית מלח
-
1/2 כפית פלפל שחור
-
1/2 כפית כורכום
-
- שמן לטיגון חצי עמוק
-
2 חלבונים מוקצפים ע"י מזלג
אופן הכנה
-
שמים בקערה את כל המצרכים מלבד שני החלבונים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
-
יוצרים קציצות דמויות קבבים, טובלים בחלבונים המוקצפים ומטגנים בשמן חם משני הצדדים עד להזהבה
-
מוציאים מהשמן לצלחת הגשה מרופדת בנייר סופג ומגישים