לןגן

עוגת גבינה אפויה

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 25/05/2016 | 00:22
עוגת גבינה אפויה

תקציר המתכון: עוגת גבינה אפויה טעימה בטירוף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל 190 מעלות

  2. שמים תבנית גדולה עם מים בתחתית בתנור

  3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת מרקם יציב וחלק

  4. בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, גבינה, פודינג וקורנפלור וגרידת לימון ובוחשים היטב ומוסיפים לחלמונים בעדינות רבה ולעט לעט

  5. שמים בתבנית עגולה 26 ס"מ מרופדת בנייר אפיה

  6. אופים 10 דקות על 190 מעלות מנמיכים את התנור ל 150 מעלות ואופים עוד 50 דקות משאירים את העוגה בתנור עוד 30 דקות להצטנן

  7. שמים במקרר לפחות 6 שעות עד שהעוגה מתקררת בתיאבון