קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לרוטב: חותכים את הכרוב ושמים בסיר מכוסה על אש קטנה עם קצת מלח כשעה עד שמתרכך. מוסיפים 5 כוסות מים רסק וקצת א. מרק עוף פלפל שחור ומבשלים עוד 10 דקות.
קנלוני: מערבבים את החזה עוף עם הבצל ביצה ופירורי לחם וקצת מלח ומזלפים לתוך הקנלוני. מסדרים בתבנית בינונית .
שופכים את הרוטב על הקנלוני שיכסה אותם לגמרי ןמכסים בנייר כסף. אופים כחצי שעה או עד שמוכן. בתאבון☺