לןגן

חזה עוף במחבת

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 24/05/2016 | 17:28
חזה עוף במחבת

תקציר המתכון: מנה עסיסית ונימוכה עם טעמים אסיאתים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חזה עוף במחבת

  2. לשים במחבת 4 כפות שמן זית ואת חזה העוף להוסיף 2 שיני שום כתוש להפוך לצד השני לשפוך מעל את הרוטב...

  3. רוטב

  4. חצי כוס צילי מהבקבוק

  5. רבע כוס סויה

  6. 2 כפיות שמן שומשום

  7. כף טריאקי כף סוכר או ריבה

  8. כף ז'נז'ר טרי מגורד

  9. כפית פלפל שחור גרוס

  10. לערבב היטב את מרכיבי הרוטב לשפוך מעל החזה עוף ל5 דקות לכבות ולפזר קוסברה טריה ולהגיש...בהצלחה ובתאבון אורה...