קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מערבבים בקערה את היוגורט, הסוכר, הביצים, אבקת אפיה והקמח-יוצקים לתבנית מלבנית משומנת בגודל בינוני אופים בחום בינוני כ-15-20 דקות עד שהעוגה מזהיבה.
מיד לאחר הוצאת העוגה מהתנור יוצקים עליה כוס מים קרים מהברז.
לסירופ: מרתיחים כוס מים עם כוס סוכר ומעט מצית רום, עד שמתקבל סירופ. מצננים היטב ושופכים מעל לעוגה.
ריבה: מחממים את הריבה עם תמצית רום ומורחים בה את פני העוגה.
קרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת ומורחים על העוגה. אפשר לקשט עם דובדבנים.
בתאבון