לןגן

סברינה

מאת: Mazi Levi Abuhatzira, פורסם: 24/05/2016 | 15:08

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לבצק

מרכיבים לסירופ

מרכיבים לקרם

מרכיבים לקישוט

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את היוגורט, הסוכר, הביצים, אבקת אפיה והקמח-יוצקים לתבנית מלבנית משומנת בגודל בינוני אופים בחום בינוני כ-15-20 דקות עד שהעוגה מזהיבה.

  2. מיד לאחר הוצאת העוגה מהתנור יוצקים עליה כוס מים קרים מהברז.

  3. לסירופ: מרתיחים כוס מים עם כוס סוכר ומעט מצית רום, עד שמתקבל סירופ. מצננים היטב ושופכים מעל לעוגה.

  4. ריבה: מחממים את הריבה עם תמצית רום ומורחים בה את פני העוגה.

  5. קרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת ומורחים על העוגה. אפשר לקשט עם דובדבנים.

  6. בתאבון