תקציר המתכון: מתכון שגיליתי בספר מתכונים ושיפרתי קצת :) במקור הספר: הבית היהודי
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השמנת. מבשלים 2 דקות על אש בינונית ומורידים לאש נמוכה לעוד 1.5. מכבים את האש ונותנים לזה להתקרר איזה עשר דקות.
שוטפים את הפטריות ומקלפים ושמים בקערה. מוסיפים את הגבינות, את הביצים, את הקמח ואת המלח. מוסיפים את הבצל והשמנת מערבבים ושמים בתבנית. אופים בתנור שחומם מראש על 180% לארבעים דקות בערך עד שהפשטידה יציבה ולא זזה.
מחכים טיפה להתקררות וטוחנים ! בתאבוןןן