לןגן

עוגת שוקולד אישית בספל במיקרו

מאת: Sari Noy, פורסם: 22/05/2016 | 20:43
עוגת שוקולד אישית בספל במיקרו

תקציר המתכון: חברה הגיעה לביקור מפתיע ואין לך עוגה - אין בעיה תוך 3 דקות ויש עוגה.....

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מערבבים בספל את הקמח, הסוכר והקקאו. (הכמות היא לספל גדול או שני ספלים קטנים). 2. מוסיפים את הביצה, החלב והשמן ומערבבים היטב. (לא למלא את הספל עד למעלה,רק 3/4 גובה כי העיסה תופחת, אחרת זה יגלוש). 3. שמים במיקרו על העוצמה הכי גבוהה ל-2 דקות, לבדוק שהעוגה לא גלשה מהספל, להוסיף עוד דקה תוך מבט למיקרו (אם רואים שהעיסה מתחילה לגלוש מהספל לעצור את המיקרו).

  2. מחכים שהעוגה תפסיק לתפוח ותתייצב בתוך הספל, מוציאים מהמיקרו, בוזקים אבקת סוכר מעל.

  3. טיפ: כדי שהעוגה תהיה עשירה יותר אפשר להכניס לתוך העיסה שתי קוביות של שוקולד מריר/מתוק מה שאוהבים.