לןגן

בואיקוס גבינות

מאת: Sari Noy, פורסם: 22/05/2016 | 20:13
בואיקוס גבינות

תקציר המתכון: אח...אין על הריח של אפיית הבואיקוס...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים ולהוסיף את המצרכים לפי הסדר.

  2. עם כף להניח את העיסה על נייר אפייה במרחק אחד מהשני (בזמן האפייה הבואיקוס מתרחבים). למי שיש תבניות מסיליקון למאפינס אפשר להניח עם כף בתוכם.

  3. לפזר מעל שומשום/קצח/פרמזן (כל אחת לפי טעמה, אני שמתי את שלושתם יחד).

  4. לאפות בתנור חם 180 מעלות כ-20 דקות או עד שמזהיב למעלה.

  5. הצעת הגשה – ביצים קשות וסלט ירקות רענן.

  6. בתאבון (: