לןגן

מוס שוקולד חלב

מאת: אתי ממן, פורסם: 22/05/2016 | 12:20
מוס שוקולד חלב

תקציר המתכון: טיפה של מוס

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מוס שוקולד חלב

ציפוי גלסאז'

אופן הכנה

  1. להכנת מוס שוקולד חלב - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מים בצד, ממיסים שוקולד עם 250 גרם שמנת מתוקה, מחממיים ג'לטין 10 שניות במיקרו, מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים.

  2. יוצקים לתבנית עם שקף, מקפיאים לילה.

  3. להכנת ציפוי גלסאז' - מערבבים ג'לטין עם מים קרים מניחים בצד, בסיר על הגז מחממים גלוקוזה עם סוכר, מוסיפים שמנת מתוקה, שוקולד מריר ומערבבים, מסירים מהאש, ממיסים 10 שניות ג'לטין ומוסיפים לתערובת.

  4. יוצקים על העוגה כשהיא קפואה..