תקציר המתכון: עוגה קלה להכנה. מתאימה לשבועות ומאחר ואין בה קמח, מתאימה גם לפסח ותודה לרות דנינו על המתכון
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
עוגה : להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר ופודינג אינסטנט
בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם יתרת הסוכר (1/2 כוס), גבינה, שמנת, מיץ לימון, טיפות וניל והקורנפלור
לאחד את 2 התערובות תוך כדי קיפול. להוסיף את הקצף לקערת הגבינה
לאפות בתבנית אפיה בגודל 26, ניתן להכניס לתבנית שקף-למרוח עליו ועל תחתית התבנית מרגרינה
בתחתית התנור להכניס כלי עם מים חמים
לאפות (בטורבו) 10 דקות בחום 180 מעלות. אח"כ להוריד ל- 150 מעלות ולאפות בין 40 דקות לשעה. צריך לבדוק בשיטת הקיסם שהעוגה אפויה
ציפוי עוגה : לאחר שהעוגה התקררה בחום החדר להכניס אותה למקרר. ביום המחרת להקציף את השמנת להקצפה, עם פודינג אינסטנט. ממלאים שק זילוץ ומזלפים על העוגה