לןגן

ירקות מוקפצים עם איטריות

מאת: Sari Noy, פורסם: 21/05/2016 | 12:10
ירקות מוקפצים עם איטריות

תקציר המתכון: תוספת טעימה וצבעונית.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בווק גדול שמן זית, שמן שומשום , בהמשך סויה, מקפיצים את כל הירקות (קודם את הקשים יותר ואח"כ מוסיפים את הרכים יותר) מערבבים או יותר נכון מקפיצים עם שתי כפות עץ כל הזמן עד שהתרכך מעט, לתבל בפלפל שחור גרוס , שום גרוס ומלח, אפשר להוסיף עוד כמה טיפות שמן שומשום לפי הטעם. בתאבון (: