לןגן

חצ'פורי ספירלה במילוי גבינות ״ לובוש״

מאת: Zinaida Davidova, פורסם: 21/05/2016 | 09:12
חצ'פורי ספירלה במילוי גבינות ״ לובוש״

תקציר המתכון: לחם חמאה במילוי גבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לבצק

מרכיבים למריחת העלים

מרכיבים למילוי

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי הבצק ולתת מנוחה של 15-20 דק.

  2. מערבבים את כל המרכיבים של המילוי לתערובת אחידה. ניתן להוריד את המליחות של הגבינה הבולגרית ע״י שטיפה במים חמים ולנגב במגבת לייבוש.

  3. לחלק את הבצק לשני כדורים. לפתוח כל כדור לעלה דק וגדול. למרוח על כל העלה חמאה וכורכום, ובקצה להניח את המלית לכל אורך, ולהתחיל לגלגל לרולדה, את הרולדה לתפוס בקצוות ולמשוך, שתהפוך לארוכה יותר, פי 2 יותר ארוכה מלכתחילה. לגלגל כמו שבלול ולמרוח בביצה את השבלול שהתקבל.

  4. מברישים בביצה, מפזרים שומשום וקצח.

  5. להכניס לתנור שחומם מראש ל 20 - 25 דק או עד שזה מוכן.