תקציר המתכון: טעים ובריא.
קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
חותכים את הברוקולי לפרחים, וחולטים במים רותחים כ-2 דקות. חותכים את הכרובית לפרחים. מערבבים את הברוקולי והכרובית עם רוטב צ'ילי, רוטב סויה, שמן זית,שום כתוש ותבלינים.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות למשך 20 דקות. (לבדוק עם מזלג אם מספיק רך במידה ולא להוסיף עוד זמן אפייה).
לאחר שמוכן לפזר מעל שומשום, לטעום ואם צריך תיקון תיבול להוסיף לפי הטעם. בתאבון (: