לןגן

נשיקות מרנג עם דובדבנים ופירות יער

מאת: Sari Noy, פורסם: 20/05/2016 | 16:23
נשיקות מרנג עם דובדבנים ופירות יער

תקציר המתכון: קל, פשוט,יפהפה וטעים.

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין 12 גביעים יפים. להניח נשיקה בתחתית כל גביע . להקציף שמנת מתוקה+אינסטנט ווניל+כוס חלב. להכניס את הקרם לשרוול ולהזליף מעל נשיקת המרנג (לא למלא עד למעלה) שני סיבובים בלבד, להמשיך כך עם כל הגביעים. לפזר מעל דובדבנים מחורצנים (אפשר כל פרי: תותים,אננס,פירות יער שלמים וכדומה). להקציף שמנת מתוקה+אינסטנט ריבת חלב+כוס חלב. להכניס את הקרם לשרוול ולזליף מעל הדובדבנים עד כיסוי חלקי. את פירות היער מהקופסא לחמם כ-20 שניות במיקרו שיהיו נוזליים מעט ולהזליף מעל הקרם. לכסות כל גביע בניילון נצמד ולהכניס למקרר עד ההגשה.

  2. טיפ: בנוסף, לפני שכבת הקרם השנייה אפשר לשבור נשיקות ביד ולפזר מעל הדובדבנים ואז להזליף את שכבת הקרם .

  3. באותה הדרך אפשר להכין קינוחי כוסות עם שלל פירות העונה, או מקופסאות שימורים (אננס, קיווי, ליצ'י, אפרסק ועוד...).

  4. צרפתי תמונות להמחשה.