לןגן

קרם בוורייה

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 20/05/2016 | 13:56
קרם בוורייה

תקציר המתכון: בסד קרם בוורייה מתכון משפחתי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תחתית

קרם

ציפוי

אופן הכנה

  1. בסד נקציף את החלבונים עם 1/3 כוס סוכר לקצף יציב (לא להקציף יותר מדי) בסיר נשים החלמונים עם יתרת הסוכר ולערבב היטב נוסיף את החלב פחות כוס ניקח את מקל הווניל נחרוץ נוציא את הפנים ונשים בסיר לערבבב היטב נוסיף את ג'לטין ולערבב נערבב היטב בקערה את כוס החלב עם ה קורנפלור לערבב טוב שלא יהיו גושים לשים על הגז לבשל וכל הזמן לערבב עד שמתחיל להסמיך לסגור את הגז לצנן מעט ואז לקחת קערה להעביר עם מצקת כף של החומר להוסיף מקצף הביצים ולערבב היטב ולהחזיר לסיר כך להמשיך מצקת של החומר קצף לערבב להחזיר לסיר ולערבב עד שנסיים להעביר את כל הקצף

  2. בתבנית פיירקס מלבנית גדולה נסדר את הפשקוטים נזליף על זה את ה קוניאק על זה לשפוך את כל הקרם מהיר ומיישר לכסות עם ניילון נצמד ולמקרר

  3. שמנת מתוקה להקציף עם 2 כפות סוכר לקצף יציב נמרח על קרם בווריה את השוקולד נחתוך לקוביות נשים בקערה עם 4 כפות חלב 25 גרם חמאה במיקרוגל 30 שניות נוציא נערבב ושוב 30 שניות נערבב מצנן מעט תוך כדי ערבוב ולפזר על הקרם עם כף בהצלחה