לןגן

אורז עם איטריות

מאת: Sari Noy, פורסם: 20/05/2016 | 00:23
אורז עם איטריות

תקציר המתכון: אורז קל וטעים

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את האיטריות בשמן עד להזהבה, להוסיף את האורז ולערבב, להוסיף את המים הרותחים מעורבבים עם אב' המרק והמלח , לאחר הרתיחה להוריד את החום למינימום לכסות את הסיר עם מגבת דקה או נייר סופג כפול לידיים ולכסות את הסיר, לבשל 20 דקות. לאחר סיום לא לפתוח את הסיר כ-10 דקות. לאחר פתיחה להקפיץ עם מזלג מלמטה למעלה (לא לערבב עם כף) כך האורז ייצא מאוורר ולא דביק.

  2. טיפ: אפשר לטגן בצל קצוץ ואח"כ להוסיף את האיטריות, יוצא טעים ביותר.