לןגן

דג מיזרחי

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 19/05/2016 | 14:49
דג מיזרחי

תקציר המתכון: דגים שמחסלות חלות ווואי.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פילה מושט טרי או כול דג להשרות את הדגים המים ומיץ מלימון אחד ל15 דקות .לישטוף היטב ולסנן. לטגן פילפלים אדומים עם 7 שיני שום פרוס וחצי כוס כוסברה ביחד עם רבע כוס שמן לערבב להוסיף כוס וחצי מים לתבל. מלח פלפל שחור רגיל מעט כרכום פפריקה אפשר חריפה גם כף מרק עוף פרוה להוסיף את הדגים ולהוסיף שוב חצי כוס כוסברה עים כף לכסות עם הרוטב את הדג להמשך בישול עד גמר נוזלים להשאיר רוטב ליקצוץ גס שוב כוסברה ולפזר ולכסות את הסיר בהצלחה אורה....