לןגן

ריזוטו פטריות

מאת: רונית בוקר, פורסם: 19/05/2016 | 11:57
ריזוטו פטריות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים לציר

מרכיבים לריזוטו

אופן הכנה

  1. הכנת הציר מבשלים את כל המרכיבים עם מים כשעה מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ליצירת ציר הירקות

  2. הכנת הריזוטו להכין מראש ציר ירקות בסיר. בסיר נפרד... מעט שמן פטריות כמהין רבע חבילת חמאה להציב ולהוסיף... 2 גבעולי בצל ירוק ( לשמור קצת בצד לקישוט בסוף) כוס אורז (עגול) מעט יין לבן מפה זה פעולה רצופה של הוספת נוזלים (מצקת ציר כל פעם) וערבוב של האורז עד שנעלמים הנוזלים כך כ 10 דקות מוסיפים פטריות פרוסות איזה סוג שאוהבים. וממשיכים עם פעולת הוספת הנוזלים והערבוב. עוד 5 דקות טועמים אם זה הגיע לנקודת אל דנתה מוסיפים כ 3 רבעים של שמנת לבישול ממשיכים לערבב עוד מס דקות וטוענים כל הזמן את נקודת הרעות שמגיעים לנקודה הנכונה סוגרים אש ומוסיפים גבינת פרמזן אני אוהבת הרבה אז הוספתי שקית שלמה אבל כל אחד וטעמו... שארית הבצל לקישוט ובתאבון😚