לןגן

מאפה שבלול גבינות מעולה

מאת: יעל , פורסם: 19/05/2016 | 11:37
מאפה שבלול גבינות   מעולה

תקציר המתכון: ריח של שמרים וטעמים אהובים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצק

מילוי לשבלולים

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק מעבדים את החומרים

  2. ומשאירים להתפחה

  3. מרדדים את הבצק דק

  4. מטפטפים שמן זית על הבצק

  5. ומפזרים את הגבינות .. הזיתים ,הזעתר כל מה שאוהבים

  6. מגלגלים לרולדה , חותכים לחתיכות

  7. מסדרים בתבנית עגולה חד פעמים , כמו עוגת שושנים

  8. מורחים ביצה ...ומתפיחים שוב

  9. אופים בתנור על חום 200 מעלות כ - חצי שעה

  10. בתאבון תהנו