לןגן

גלידה חלבית בשלושה טעמים

מאת: מלכי בודיק, פורסם: 17/05/2016 | 23:56
גלידה חלבית בשלושה טעמים

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים 200 גרם שוקולד חלב ומצפים תבנית סיליקון מלבנית כולל דפנות. מכניסים למקפיא ל15 דקות מורחים שיכבה של ריבת חלב ומחזירים למקפיא

  2. לגלידת וניל: מרתיחים בסיר שמנת מתוקה (250 מל).מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד הלבן עד להמסה מלאה. מכניסים למקרר לחצי שעה. בנתיים מקציפים שמנת מתוקה לקצף רך ומאחדים עם בלילת השוקולד ששמנו במקרר. מוציאים את התבנית שציפינו מהמקפיא וממלאים שליש תבנית. מכניסים למקפיא ל3 שעות.

  3. גלידת שוקולד חלב: אחרי שהגלידת וניל קצת קפואה אפשר להמשיך לשלב הבא: מכינים כמו הגלידת וניל רק שמקום שוקולד לבן שמים שוקולד חלב. ממלאים עוד שליש מהתבנית ומכניסים למקפיא לעוד 3 שעות

  4. גלידת שוקולד מריר: אותו דבר כמו שאר הגלידות רק שמים שוקולד מריר . ממלאים את השליש האחרון ומקפיאים ללילה(לפחות 12 שעות) כשקפוא משחררים מהתבנית ומגישים😍 שימו לב הכמות שרשמתי מספיקות לשתי תבניות מלבניות אפשר לעשות חצי מהכמות שיצא תבנית אחת בהצלחה