לןגן

גביניות של פעם

מאת: חני קונאשוילי, פורסם: 17/05/2016 | 23:52
גביניות של פעם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי הגבינה

לסירופ

אופן הכנה

  1. לערבב את הקמח עם השמרים

  2. להוסיף את כל המרכיבים וללוש ביד כמה דקות

  3. לשים בשקית ניילון ולהתפיח 50 דקות

  4. לחלק ל5 כדורים

  5. כל כדור לרדד לריבוע ולחתוך ל8 ריבועים

  6. למלא במילוי הגבינה ולסגור היטב בצורת מעטפה

  7. להבריש בחלמון מהול במים ולהתפיח שוב כ40 דקות

  8. מיד כשמוציאים להבריש בסירופ קר או פושר.